Hej!

på morgonen har vi fått info om ett pågående strömavbrott som ska vara avhjälpt 10:46 enligt nacka energi!

Hej!

arbetet avbokat för idag då teknikern fått förhinder. Vi återkommer med ny tid. 
Med vänlig hälsning, Fia

Hej!

Nu är det dags för Vattenfall att byta modemet till fjärrvärmen vilket orsakar avstängning av fjärrvärmen (ej varmvattnet) den 3/8 mellan kl 14-16. Åtgärden tar ca 30 minuter.

Skulle även mätaren behöva bytas så kan varmvattnet stängas av men i så fall väldigt kort. 

Mvh styrelsen via Fia

Återigen kort framförhållning men vi får skylla på semestrar. Vi ber om ursäkt för detta. 

Hej!

Ni har säkert noterat att sopkärlen skadas i samband med tömning och vi känner till detta. Kommunen är informerad om skadorna på kärlen. Det är anmält med bilder från den 15/6 och fler gånger sedan dess. De hanterar anmälningarna med sin entreprenör. 

Larver förekommer under sommaren beroende på blöta (restavfall) ej tilltäppta sopor. Föreningen har abonnemang på rengöring men den ska enligt rutin endast behövas vid ett fåtal gånger under året. Tömning och rengöring är enda botemedlet (ättikabaserat).

Om fel sopor hamnar i fel kärl, ex matavfall i kärlet för restavfall, får vi en avgift på 1400:- vilket kan adderas till andra rättelseavgifter som kan generera ökat behov av ytterligare avgiftshöjningar. 

Med detta meddelande vill vi att ni ska veta att vi ligger på kommunen om sopkärl som verkar öppnas med konservöppnare och hur vi kan undvika skadedjur i våra kärl.

Tack på förhand och ha en fortsatt härlig augusti,

önskar Styrelsen

Hej!

Flera kanske märkt det men varmvattnet är åter igång. Tack för ert tålamod. Med vänlig hälsning,