Två säkringar bytta som försörjde switchen med ström. Internet (samt belysning och ventilation i entréplan Vinkel 7) åter! 

//Fia 19/7 22:01

En tekniker från ElTel är på väg. Innan 22:00 kommer han och möter mig så hoppas vi att han löser nätproblemen här i Älta idag. Möjligen är det en switch hos oss som gör att abonnenter efter den switchen saknar nät. 
Jag ska försöka återkoppla till er ikväll om jag får höra att det är löst. 
Håll ut, hjälp är på helt enkelt på väg! 

Fia 19/7 21:14 

Hej,

i veckan påbörjar Johanneshovs plåt arbetet på våra tak. Det ska tvättas och målas plåtdetaljer bl a. Vi vill med detta meddelande informera er om att arbete kommer utföras med skylift och hantverkare på våra tak. 
Fortsatt trevlig sommar önskar styrelsen! 

Hej på er!

Den här sommaren bjuder på en hel del händelser i föreningen! 

- Tvätt och målning av vindskivor och plåtdetaljer samtliga tak påbörjas under hösten
- Utvändig tvätt av samtliga balkonger är upphandlat och arbetet planeras. Vi återkommer med exakta datum så att man kan ta hand om sina utemöbler. 
- Tvättstugorna börjar byggas om till egendoserat tvätt- och sköljmedel på måndag 8/7 med Lillvägen 14 först ut
- Samtliga entréplan målas om med start måndag 8/7. Notera att vi fått önskemål på stämman 2022 att konstväggarna ska bevaras. Vår målarpartner ska göra sitt bästa men är det så att det finns skador som inte är reparerbara så får vi acceptera det. Vi återkommer. 

Ja jag tror att det var allt för nu! Hör av er om det är något! Tills dess, på återseende!

Med vänlig hälsning, Styrelsen genom Fia 

 

Hej!

på måndag den 8 juli mellan 9-15 kommer tvättmaskinerna på lillvägen 14 byggas om till tvättmedelsfack. Det innebär att de som har bokat 7-11 kan tvätta fram till 9 och sen torka. Tvättiden 11-15 utgår. Från 15:00 kan man tvätta igen. Separat lapp på dörren kommer under dagen idag 4 juli. 

Med vänlig hälsning, styrelsen genom Fia